Oldtimers

Wij hebben een grote passie & liefde voor klassiekers. Mede door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende type auto’s kennen wij de oude autotechnieken door en door. Wij weten als geen ander dat iedere oldtimer zijn eigen verhaal, karakter en prijskaartje heeft. Hierom vraagt iedere oldtimer dan ook om een eigen behandeling. Wij hebben door de jaren heen aan vele klassiekers mogen werken zoals Ferrari, Jaguar en Alfa Romeo. Echter krijgen wij bij een oude Volkswagen Golf, Opel Kadett of Fiat 500 een even grote glimlach op ons gezicht. Het is onze passie om er samen met u voor te zorgen dat u nog vele jaren van uw klassieker kan genieten. 

Wat kunnen wij zoal voor u en uw oldtimer betekenen? Uiteraard kunnen wij alle reguliere reparaties en onderhoud uitvoeren, daarbij kunt u denken aan remmen en/of remleidingen vervangen, vloeistoffen verversen of ontstekingsproblemen verhelpen. Maar ook voor specifiekere zaken zoals het afstellen of reviseren van uw carburateur, laswerk of het reviseren van uw motorblok is voor ons geen probleem. 

Helaas is voor veel oldtimers roest een virus, mede hierdoor zijn de meeste oldtimers hedendaags verloren gegaan. Sinds de invoering van de APK-plicht in de jaren 90 kwamen veel auto’s met geen mogelijkheid meer door de keuring, meestal door compleet doorgerotte chassisbalken, roest in de wielranden en roest in de dorpels. Motorisch bleven ze vroeger meestal wel lopen… Gelukkig zijn de meeste van de hedendaagse oldtimers, mede door liefhebbers zoals jij en ik, in een staat waarin roestproblemen over het algemeen opgelost kunnen worden. Wij hebben zeer veel ervaring met plaat bewerken, herstelwerkzaamheden en lassen. 

Scroll naar boven